Axivorm
Meerdere gebruikers in een content management systeem

Google's zoekresultaten zijn een combinatie van een aantal factoren: de inhoud van de pagina, de linkpopulariteit, de keyword densiteit en de pagerank van de pagina.

Pagerank systeem van Google is ontwikkeld door de oprichters van Google Larry Page en Sergey Brin op Stanford University. Google noemt het het hart van hun software en de basis van al hun website zoeksystemen. De Pagerank van een pagina wordt weergegeven op een schaal van 1 tot 10, 10 is ultiem.

Wat is Pagerank?

Pagerank is gebaseerd op de unieke democratische structuur van het internet. Alle links naar een bepaalde pagina worden bezien als 'stemmen' voor de pagina. Degene met de meeste stemmen, mag hoger op de lijst (hoezo politiek?!). Daarnaast kijkt de Google robot niet allen naar de hoeveelheid links naar een pagina, maar ook hoe deze gerelateerd zijn aan het onderwerp van de pagina, en ook hoe belangrijk de pagina's zijn waarop een link staat naar de ander pagina. Bijvoorbeeld een link op een pagina met een pagerank van 6 naar een andere pagina levert meer pagerank op dan een link vanaf een pagina met pagerank 2.

Zo levert Google de beste zoekresultaten. Dagelijks werkt een heel team van software ontwikkelaar aan de algoritme van de zoekresultaten, maar pagerank blijft belangrijk. Daarom zorgt Axivorm met zoekmachine optimalisatie altijd voor een verhoging van de Pagerank van de diverse pagina's van de website.


Verdere informatie over zoekmachines optimalisatie vindt hieronder:

Zoekmachines optimalisatie
Zoekmachine marketing
Zoekmachine strategie
Website promotie
Overzicht zoekmachines
Aanmelden zoekmachines
Google adwords programma
Adwords programma's, Ja of Nee?
Google meta tag NOODP
Yahoo meta tag NOYDIR
Google pagerank uitleg
Pagerank analyse
Link Popularity analyse
Backlink analyse
Positie analyse
Linkpartner analyse
Keyword analyse
Concurrentie onderzoek
Pagina optimalisatie
Offerte aanvragen
Status analyse
 
Webdesign © 1997 - 2016 Axivorm webdesign Friesland
Mientlân 9 - 8651 DA IJlst - Tel. 0515-533555 - Fax: 0515-533600
E-mail: info@axivorm.nl
 
Klik hier voor kliklijsten en Lichtreclames.